NEA

ΕΣΠΑ 2014-2020: Ψηφιακή Αναβάθμιση ΜΜΕ της Περιφέρειας Κρήτης

Η εταιρεία μας έχει ενταχθεί στη δράση “ΕΣΠΑ 2014-2020: Ψηφιακή Αναβάθμιση ΜΜΕ της Περιφέρειας Κρήτης” με στόχο την ενίσχυση τεχνολογιών των πληροφοριών και των
επικοινωνιών ως βασικής υποστηρικτικής τεχνολογίας για την επίτευξη βελτιώσεων σε όρους παραγωγικότητας και προωθητικών ενεργειών της επιχείρησης.

Ο προϋπολογισμός της επένδυσης συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΕΣΠΑ 2014-2020: Ψηφιακή Αναβάθμιση

H MARMIL A.E. στη MARMO+MAC 2019, ΙΤΑΛΙΑ

H MARMIL A.E., συμμετείχε για ακόμη μία χρονιά στη διεθνή έκθεση MARMO+MAC, τη μεγαλύτερη έκθεση φυσικών πετρωμάτων, design και τεχνολογίας παγκοσμίως.

Η έκθεση διεξήχθη το διάστημα 25 - 28 Σεπτεμβρίου 2019, στη Βερόνα της Ιταλίας.

Η συμμετοχή μας στην έκθεση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, αποτελώντας ένα σημαντικό βήμα για τη διεύρυνση της εξαγωγικής μας δραστηριότητας και την ανάδειξη των ελληνικών μαρμάρων στην παγκόσμια αγορά.

Στα πλαίσια της εξωστρέφειας και της επικοινωνιακής της στρατηγικής, η MARMIL Α.Ε. πρόκειται να συμμετέχει εκ νέου στην επόμενη έκθεση της MARMO+MAC, η οποία θα διεξαχθεί 30 Σεπτεμβρίου - 03 Οκτωβρίου 2020.

ΕΣΠΑ 2014-2020: Eργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις

Η εταιρεία μας έχει ενταχθεί στη δράση “ΕΣΠΑ 2014-2020: Eργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις” προκειμένου να αναβαθμίσει και να βελτιώσει την ανταγωνιστική μας θέση στην εσωτερική και εξωτερική αγορά, επενδύοντας στον εκσυγχρονισμό του παραγωγικού μας εξοπλισμού. Η δράση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνικούς πόρους.

Στοχεύουμε στον εκσυγχρονισμό του μηχανολογικού εξοπλισμού της εταιρείας μας, σε μηχανήματα παραγωγής και μεταφορικά μέσα, με σκοπό την ποιοτική βελτίωση των παραγόμενων προϊόντων αλλά και την αύξηση της παραγωγικότητας και της ασφάλειας κατά την παραγωγική διαδικασία, σύμφωνα με τις ανάγκες που επιτάσσουν οι σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς.

Τα αποτελέσματα που αναμένουμε από τον εκσυγχρονισμό και την επέκταση του μηχανολογικού μας εξοπλισμού, είναι η σημαντική αύξηση της παραγωγικότητας, τόσο κατά την αμιγώς παραγωγική διαδικασία  όσο και κατά την εσωτερική διακίνηση των εμπορευμάτων μας στα στάδια παραγωγής, αποθήκευσης, φόρτωσης και εκφόρτωσης, σε συνδυασμό με την ποιοτική βελτίωση των παραγόμενων προϊόντων μας. Όλα τα παραπάνω, είναι απαραίτητα στάδια τα οποία θα οδηγήσουν σε σημαντική ανάπτυξη την εταιρεία μας, σε περαιτέρω εδραίωσή της στην εσωτερική και εξωτερική αγορά, καθώς και στην εναρμόνιση της παραγωγικής μας διαδικασίας με τις σύγχρονες τάσεις και απαιτήσεις.

H MARMIL στηρίζει την Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.)

Η MARMIL, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, προέβη σε χορηγία ειδικού εξοπλισμού μοτοσικλετιστών για το προσωπικό της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης του δύσκολου και σημαντικού έργου που επιτελεί καθημερινά.

Η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. ευχαρίστησε τη MARMIL σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό εστιατόριο της πόλης του Ηρακλείου, τη Δευτέρα 13.05.2019, παρουσία του Διοικητή Άμεσης Δράσης Ηρακλείου κ. Πικράκη Γιώργου και του Υποδιοικητή Άμεσης Δράσης Ηρακλείου κ. Χριστοδουλάκη Κώστα. Στο τέλος της εκδήλωσης, ο κ. Χριστοδουλάκης απένειμε τιμητική πλακέτα στη MARMIL για την προσφορά της, την οποία παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Μάνος Βιτσαράς.

Η MARMIL εύχεται με αυτήν τη μικρή της κίνηση, να γίνει όσο το δυνατόν πιο άνετη η δουλειά της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και να διευκολυνθεί το πραγματικά απαιτητικό της έργο.

H MARMIL A.E. στη MARMO+MAC 2018, ΙΤΑΛΙΑ

H MARMIL A.E., συμμετείχε για πρώτη φορά στη διεθνή έκθεση MARMO+MAC, τη μεγαλύτερη έκθεση φυσικών πετρωμάτων, design και τεχνολογίας παγκοσμίως.

Η έκθεση διεξήχθη το διάστημα 26 - 29 Σεπτεμβρίου 2018, στη Βερόνα της Ιταλίας και προσέλκυσε πάνω από 68.000 επισκέπτες απ’ όλον τον κόσμο.

Στο περίπτερό μας, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα λευκά Ελληνικά μάρμαρα της συλλογής μας, καθώς και τα ανερχόμενα έγχρωμα Κρητικά μάρμαρα, τόσο από το ιδιόκτητο λατομείο μας όσο και από λατομεία με τα οποία διατηρούμε σταθερές συνεργασίες.

Η συμμετοχή μας στην έκθεση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, αποτελώντας ένα σημαντικό βήμα για τη διεύρυνση της εξαγωγικής μας δραστηριότητας και την ανάδειξη των ελληνικών μαρμάρων στην παγκόσμια αγορά.

Στα πλαίσια της εξωστρέφειας και της επικοινωνιακής της στρατηγικής, η MARMIL Α.Ε. πρόκειται να συμμετέχει εκ νέου στην επόμενη έκθεση της MARMO+MAC, η οποία θα διεξαχθεί 25 - 28 Σεπτεμβρίου 2019, στη Βερόνα της Ιταλίας.

Κοντά στην Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.)

Στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η MARMIL υποστηρίζει το προσωπικό της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, προσφέροντας  πλήρεις αθλητικές στολές για τα μέλη της ομάδας που προπονούνται για το εργασιακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2018.

Η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τη δωρεά στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ. Μάνο Βιτσαρά, ο οποίος και παρέδωσε τις στολές στα μέλη της ομάδας ποδοσφαίρου.

Η MARMIL, προσπαθεί σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να είναι αρωγός δράσεων που αναδεικνύουν τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την κοινωνία εν γένει.